Team Avante

Maak kennis met onze professionals

Wij staan voor professionaliteit met een persoonlijke benadering.
Kwaliteit en continuïteit vinden wij belangrijk.
Dankzij onze kleinschalige praktijkvoering kunnen wij dit blijven waarborgen.

Marijke Imming

Marijke Imming

Podotherapeut / Praktijkhouder

Mijn naam is Marijke Imming, inmiddels al 16 jaar podotherapeut.
Naast moeder zijn van 3 zoons haal ik ook heel veel plezier uit het beoefenen van mijn vak. Zowel het contact met de patiënten als de dagelijkse praktijkvoering geven mij veel plezier in het werk.

Voor ieder persoon een specifiek behandelplan opstellen en hierbij kijkend naar ook de leefstijl en achtergrond van het ontstaan van de klachten maakt het werk uitdagend en iedere keer anders.

Daarnaast is het geweldig leuk om zo’n jong en dynamisch team aan te mogen sturen en onderdeel te zijn van dit fijne team!

Emma van Kints

Podotherapeut / Kinderpodotherapeut

Mijn naam is Emma van Kints, ik ben in juli 2018 afgestudeerd als podotherapeut. Ik woon in Spijkenisse en ben ook werkzaam op de praktijklocatie in Spijkenisse. Ons team is kleinschalig en direct contact met mijn collega’s vind ik heel prettig werken.

Het werk van een podotherapeut is zeer gevarieerd en geen dag is hetzelfde. Dat maakt het vak podotherapie juist zo leuk!
Van ‘kindervoeten’ tot voetklachten bij volwassenen, denk bijvoorbeeld aan hielklachten of ingegroeide nagels, ik kom het allemaal tegen in het werkveld.

Ik streef ernaar de klachten zo goed mogelijk weg te nemen. Wanneer dit lukt en de patiënten tevreden de deur uit lopen geeft mij dat een goed gevoel!
Sinds september 2021 heb ik ook de specialisatie kinderpodotherapeut.

Anneke Habraken

Anneke Habraken

Podotherapeut / Fysiotherapeut

Mijn naam is Anneke Habraken en ik ben sinds november 2019 werkzaam bij Podotherapie Avante. Hiervoor ben ik 12,5 jaar werkzaam geweest in mijn eigen praktijk in de Zaanstreek. Vanwege heimwee naar mijn Brabantse roots ben ik uiteindelijk hier terecht gekomen, waar ik heel erg blij mee ben!
Ik werk twee dagen per week op de locatie in Veldhoven.
Werken als podotherapeut geeft mij veel voldoening. De meeste mensen zijn zich niet bewust van hun voeten, totdat zij klachten krijgen en het even niet meer gaat zoals zij gewend zijn. Heerlijk vind ik het om met ogenschijnlijk simpele oplossingen de klachten te verhelpen. Hierbij komt ook mijn achtergrond als fysiotherapeut goed van pas!

Hilda van Ginneken

Praktijkassistente

Sinds september 2016 ben ik in dienst van Avante als assistente, wat inhoud dat ik de telefoon aanneem en mails en apps beantwoord die binnen komen.

In eerste instantie ben ik dus uw aanspreekpunt en zal ik proberen uw vragen te beantwoorden en een oplossing te zoeken voor eventuele problemen. Vaak zal ik ook aangeven eerst met de behandelend podotherapeut te moeten overleggen om er later op terug te komen.

Dit contact met de bestaande en toekomstige cliënten maakt het werk leuk en afwisselend. Met iedereen een praatje, soms alleen informatief, soms wat langer.

Marleen Lijten

Podotherapeut / Diabetespodotherapeut i.o.

Ik ben in augustus 2020 afgestudeerd als podotherapeut en ik ben toen direct bij Avante begonnen. Voor die tijd was ik hier ook al een jaar werkzaam, als assistente in het ‘zolenlab’. Ik heb in dat jaar vele steunzolen geslepen en afgewerkt en dat doe ik tot op heden nog steeds.

Ik ben 2 dagen in de week werkzaam in Veldhoven, 1 dag in Bergharen en 1 dag in Spijkenisse. Het contact met patiënten vind ik erg leuk en het werk als podotherapeut bevalt me goed. Ik probeer dan ook iedereen te helpen en zo duidelijk mogelijk alles uit te leggen zodat alle patiënten zonder vragen hier de deur weer uit gaan.