FITS slippers of sandalen

Op uw voeten aangepast

Wat zijn FITS slippers of sandalen?

FITS zijn slippers of sandalen op maat, zodat u het hele jaar door met de juiste ondersteuning kunt lopen. Het voetbed van de slipper of sandaal is opgebouwd uit uw eigen podotherapeutische zool u hoeft deze dus niet te wisselen. Het voetbed is 1 op 1 overgenomen van de 3d scan en de gemodelleerde zool die voor u op maat gemaakt is.
Het is ook mogelijk bij bijv. een scheefstand of een beenlengteverschil een hakverhoging in de slipper of sandaal te verwerken zodat u altijd met de juiste correctie loopt, zomer en winter.

Wanneer FITS?

Een FITS slipper of sandaal is geen vervanging voor het dragen van uw podotherapeutische zolen in goede schoenen. Het is wel een mooie aanvulling hierop. Soms verkeer je in omstandigheden die vragen om ander schoeisel dan gebruikelijk, bijvoorbeeld tijdens vakantie. Op deze momenten kun je een paar comfortabele slippers goed gebruiken, zeker als deze gebaseerd zijn op uw voeten en looppatroon.

Fits Slippers

Waar kan ik FITS slippers of sandalen aanmeten?

Bekijk hier de kosten en vergoedingen van FITS slippers of sandalen.

Werkwijze

Bent u bekend bij ons in de praktijk en draagt u zolen van hier? Dan volstaat het om een afspraak in te plannen voor het aanmeten van FITS. Zo nodig wordt een nieuwe scan gemaakt en uw voeten worden opgemeten.

Bent u niet bekend bij ons in de praktijk? Dan zal eerst een voetonderzoek plaatsvinden. Tijdens dit onderzoek wordt tevens een scan van uw voeten gemaakt en worden uw voeten opgemeten.

DE FITS zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Kijk voor meer informatie op fitsfootwear.nl